Τα… μαζεύει η Δόξα Δράμας με ανακοίνωσή της: “Δεν θέλαμε να θίξουμε τον Άρη και τον κόσμο του”

Η διοικούσα επιτροπή της Δόξας Δράμας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση –απάντηση στην επιστολή-ανακοίνωση του Άρη, με την οποία τα…μαζεύει, τονίζοντας ότι ούτε πρόθεση να θίξει τους κίτρινους και τον κόσμο τους! 

Αναλυτικά:

“Η διοικούσα επιτροπή του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στον Υφυπουργό Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, σχετικά με τις δηλώσεις του προεδρεύοντα της διοικούσας επιτροπής του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κου Ηλία Βουγιουκλή  αναφέρει τα παρακάτω:

1. Ο προεδρεύων της διοικούσας του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κος Ηλίας Βουγιουκλής, δεν είχε καμία πρόθεση να θίξει την ομάδα του ΑΣ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τους φιλάθλους του.

2. Η διοικούσα επιτροπή του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα υποδεχθεί την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τους πολυπληθείς οπαδούς της, ανταποδίδοντας την άψογη φιλοξενία του πρώτου γύρου στο γήπεδο Χαριλάου.

3. Τα παιχνίδια μεταξύ των ιστορικών συλλόγων ΔΟΞΑ και ΑΡΗ, πάντα αποτελούσαν πόλο έλξης και γιορτή ποδοσφαίρου για τους φιλάθλους των δύο ομάδων, από τα χρόνια που οι δύο ομάδες  μεσουρανούσαν στην Α’ Εθνική. Για το λόγο αυτό ευελπιστούμε να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές την προσεχή Κυριακή.

4. Η διοικούσα επιτροπή του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα καταβάλει, σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΑΡΗ και την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή μετάβαση, είσοδο στις κερκίδες και την ομαλή αποχώρηση των φιλάθλων του ΑΡΗ.

Εκ της διοικούσας επιτροπής του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ”

 

To Top