“Τα ματς δεν τελειώνουν όταν σκοράρουμε”

Την ικανοποίηση του για τον βαθμό της ισοπαλίας που κατέκτησε ο Λεβαδειακός στο “Κλεάνθης Βικελίδης” εξέφρασε ο Θανάσης Μουλόπουλος.

Σε δηλώσεις του στη Nova επεσήμανε: “έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και μείναμε με δέκα, είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε εκτός από δύο φάσεις στο τέλος.
Στο δεύτερο καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ όμως δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι γρήγορα δεχθήκαμε την ισοφάριση. Μετά ήρθε η αποβολή και αποφασίσαμε να παίξουμε ώστε να κρατήσουμε το βαθμό που είναι σημαντικός για μας.

Τι φταίει και δεν κρατάτε το αποτέλεσμα;

“Πρέπει να το δούμε αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς και το γεγονός ότι προηγούμαστε δεν πάει να πει ότι τελείωσε το ματς. Εμείς χαλαρώνουμε μετά το γκολ και την πληρώνουμε. Πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε.Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τα Γιάννινα θα δούμε τα λάθη μας να δουλέψουμε σε αυτά να βελτιωθούμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατών καλύτεροι και να κερδίσουμε επιτέλους ένα ματς”.

Υπάρχει αισιοδοξία πάντως από το βαθμό;

“Σίγουρα υπάρχει όταν παίρνεις βαθμό σε τέτοια έδρα”.

To Top