Τα μεγάλα ευχαριστώ της Νικόλ: «Το πρώτο στην ψυχή της ψυχής μου»

Με το μετάλλιο στο στήθος, λίγες ώρες μετά την λαμπερή απονομή στο Βερολίνο, η Νικόλ Κυριακοπούλου ευχαρίστησε πολλούς, ίσως όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό της τόσα χρόνια.

Η Νικόλα Κυριακοπούλου έγραψε: «Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ…! Στη ψυχή της ψυχής μου…τη κόρη μου που χωρίς να το ξέρει ακόμα με γεμίζει δύναμη και ζωή κάθε λεπτό που περνάει… στο Θεό που ακούει τις προσευχές μου τα βράδια… γιατί τα δάκρυα όταν κυλάνε πρέπει να είναι μόνο δάκρυα χαράς και υπερηφάνειας… στον άνδρα μου που με την αγάπη του με στηρίζει στα βήματά μου… στα δύσκολα που τα κάνει εύκολα… στην οικογένειά μου… που είναι δίπλα μου και με βοηθάει… Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον προπονητή μου τον Ανδρέα Τσώνη που πίστεψε σε μένα και είδε ότι το μέλλον μου επιφύλασσε ψηλές πτήσεις και επιτυχίες… Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον ΣΕΓΑΣ που με στήριξε και πίστεψε στην ακατόρθωτη για πολλούς επιστροφή μου… στον γιατρό κ. Διονύση Χισσα που ήταν πάντα έτοιμος να προσφέρει θεραπεία όταν την χρειαζόμουν… στον φυσιοθεραπευτή μου κ. Γιάννη Κουτρούλη που προλάμβανε δύσκολες καταστάσεις… Στον σύλλογό μου, ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ και τους Χορηγούς μου για την δική τους πολύτιμη βοήθεια… Το μεγαλύτερο όμως Ευχαριστώ το φυλάω για το τέλος… είναι για όλους Εσάς… είστε Αμέτρητοι… άγνωστοι αλλά και τόσο γνωστοί φίλοι μου… τα μηνύματα και οι ευχές σας στα εύκολα και τα δύσκολα “με αγγίζουν με δύναμη…” μου δίνουν άλλοτε κουράγιο για να συνεχίσω και άλλοτε φτερά για να πετάξω ακόμα πιο ψηλά!! Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ και Ευγνωμοσύνη μέσα από την καρδιά μου… για ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ… για να μπορώ να έχω εγώ το δικαίωμα να ζω μοναδικές… μαγικές… αξέχαστες στιγμές!!».

Δείτε την ανάρτηση:

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ…! Στη ψυχή της ψυχής μου…τη κόρη μου που χωρίς να το ξέρει ακόμα με γεμιζει δύναμη και ζωή κάθε λεπτό που περνάει… στο Θεό που ακούει τις προσευχές μου τα βράδια… γιατι τα δάκρυα όταν κυλάνε πρεπει να είναι μόνο δάκρυα χαράς και υπερήφανιας… στον άνδρα μου που με την αγάπη του με στηρίζει στα βήματά μου… στα δύσκολα που τα κάνει εύκολα… στην οικογένειά μου… που είναι δίπλα μου και με βοηθάει… Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον προπονητή μου τον Ανδρέα Τσώνη που πίστεψε σε μένα και ειδε ότι το μελλον μου επιφύλασσε ψηλές πτήσεις και επιτυχίες… Ενα μεγάλο Ευχαριστώ στον ΣΕΓΑΣ που με στήριξε και πίστεψε στην ακατόρθωτη για πολλούς επιστροφή μου… στον γιατρό κ. Διονύση Χισσα που ήταν πάντα έτοιμος να προσφέρει θεραπεία οταν την χρειαζόμουν… στον φυσιοθεραπευτή μου κ. Γιάννη Κουτρούλη που προλαμβανε δύσκολες καταστάσεις… Στον σύλλογό μου, ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ και τους Χορηγούς μου για την δική τους πολύτιμη βοήθεια… Το μεγαλύτερο όμως Ευχαριστώ το φυλάω για το τέλος… είναι για όλους Εσάς… είστε Αμέτρητοι… άγνωστοι αλλά και τόσο γνωστοί φίλοι μου… τα μηνύματα και οι ευχές σας στα εύκολα και τα δύσκολα “με αγγίζουν με δύναμη…” μου δίνουν άλλοτε κουράγιο για να συνεχίσω και άλλοτε φτερά για να πετάξω ακόμα πιο ψηλά!! Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ και Ευγνωμοσύνη μέσα από την καρδιά μου… για ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ… για να μπορώ να έχω εγώ το δικαίωμα να ζω μοναδικές… μαγικές… αξέχαστες στιγμές!! #ευχαριστώ @segas.gr #αγεςκαμειρος #nike @nikewomen @ergonutrition @airrelax.gr @elitecoaching.gr #καλημέρα #στιβος #ευγνωμοσύνη #Λενια_η_μαμα_ερχεται #Berlin2018 #TheMoment

A post shared by Nikoleta Kyriakopoulou (@nikoleta_kiriakopoulou) on

To Top