ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα μεταγραφικά «θέλω» του Αναστόπουλου για τη νέα σεζόν

Οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο και στο θέμα της σύστασης της νέας ΠΑΕ Άρης, “ξεκλειδώνουν” και το πλάνο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνει έτοιμος για να δρομολογήσει τις συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς του στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ. Βάσει της μέχρι τώρα προεργασίας προτεραιότητα του 59χρονου να απευθυνθεί πρώτα  στην ελληνική αγορά και έπειτα, ανάλογα με τα κενά που θα προκύψουν, να συμπληρώσει το αγωνιστικό παζλ με «κομμάτια» από το εξωτερικό, έχοντας τη βοήθεια και την άποψη του Λοράν Ντεσό.

Όπως τονίζουν στην Αλκμήνης ο Ντεσό γνωρίζει καλύτερα την ξένη αγορά και κυρίως την γαλλική, ενώ υπάρχει και η λίστα με 20 ονόματα ξένωνποδοσφαιριστών που έχει και επεξεργάζεται ο Ανδρέας Σκέντζος.

Σε πρώτη φάση ποδοσφαιριστές όπως ο Χρήστος Μπούρμπος, ο Ανέστης Αναστασιάδης φαίνεται να είναι προ των πυλών του «Κλεάνθης Βικελίδης». Απομένουν οι συζητήσεις που θα αφορούν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Στη λίστα βρίσκεται και ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Το βέβαιο είναι ότι ο προπονητής του Αρη μαζί με τον Ανδρέα Σκέντζο θα… σκανάρουν την ελληνική αγορά και οι κινήσεις που θα γίνουν θα έχουν άμεση σχέση με τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν.

To Top