Τα νέα παιδιά θα κολυμπήσουν στα… βαθιά φορώντας τη βαριά η φανέλα του Άρη

Το ΠΑΟΚ- Άρης πλησιάζει… Ο Χρήστος Βελώνης μέσω του blog του υπογραμμίζει τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της Τούμπας και στέκεται σε αυτά που θα δώσουν στον Άρη τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη.
“Είναι από τα παιχνίδια που κανείς παίκτης δεν θέλει να χάσει. Ο Άρης μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα αρχίζει να βρίσκει το ρυθμό του. Όντως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, όμως κάποια πράγματα αρχίζουν να λειτουργούν όπως πρέπει. Θα ξαναπώ ότι πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή.
Στο παιχνίδι αυτό όλοι οι παίκτες του Άρη οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Είναι καλό για τους νεαρούς παίκτες του Άρη που θα μπουν στα βαθιά. Θα κερδίσουν εμπειρίες.
Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν στα δύσκολα. Πεποίθησή μου είναι ότι μόνο οι φανέλες να πάνε στην Τούμπα θα παίξουν όπως επιβάλλεται να παίξουν.
Όσοι φοράνε την φανέλα με τον θεό του πολέμου στο στήθος, οφείλουν να τα δίνουν όλα για την ομάδα και τον κόσμο. Σ΄ αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι και ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ο κόσμος δεν θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στην Τούμπα. Δυστυχώς δεν θα έχει την ευκαιρία να συμπαρασταθεί στην ομάδα όπως το κάνει πάντα. Οι παίκτες πρέπει να παίξουν για την ιστορία της ομάδας και τους χιλιάδες οπαδούς που θέλουν νίκη στην Τούμπα.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Να είστε όλοι καλά!”
To Top