ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα “νεκρά” διαστήματα, η εσωστρέφεια και η ανάγκη αντίδρασης για τον Άρη

Ο Άρης βρίσκεται σε καθεστώς μεγάλης πίεσης και όσο δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης, παρουσιάζοντας τις ίδιες ασθένειες, θα συνεχίσει να πυροβολεί τα πόδια του, όπως τόνισε χθες ο Γιάννης Καστρίτης.

Οι πέντε συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης και εσωστρέφειας και οι κιτρινόμαυροι καλούνται να βγάλουν αντίδραση, εν μέσω ενός δύσκολου προγράμματος.

Ακολουθούν τρία εκτός έδρας παιχνίδια με Τρέντο (29/11), Μαρούσι (03/12) και Γκραν Κανάρια (06/12) και η ομάδα θα πρέπει να διαχειριστεί και το κομμάτι της κούρασης, παρουσιάζοντας ένα καλύτερο πρόσωπο.

Τα μεγάλα νεκρά διαστήματα, η έλλειψη ενέργειας και έντασης και η λανθασμένη προσέγγιση των αγώνων, ειδικά στο ξεκίνημά τους είναι προβλήματα, τα οποία ο Άρης βρίσκει πολύ συχνά μπροστά του. Το ζητούμενο είναι να βρει τις λύσεις και να τα περιορίσει, για να μπορέσει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ομάδα θα πρέπει να δείξει τώρα τον χαρακτήρα τις και να δώσει απαντήσεις μέσα στο παρκέ, γιατί κινδυνεύει να εκτροχιαστεί η μεγάλη προσπάθεια του φετινού καλοκαιριού.

To Top