ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα νούμερα του Άρη στα σουτ δείχνουν πολλά…

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να βρίσκεται μόλις στην 3η αγωνιστική, όμως τα νούμερα του Άρη στα σουτ δείχνουν πολλά για το πώς παίζει η ομάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Άρης έχει σουτάρει τα περισσότερα δίποντα (60/127) στο πρωτάθλημα, ενώ αντιστρόφως έχει εκτελέσει και ευστοχήσει τα λιγότερα τρίποντα (18/62) από κάθε άλλη ομάδα. Γεγονός που καταδεικνύει αφενός την προτίμηση του Σούλη Μαρκόπουλου να παίζει ο Άρης επιθετικά εντός πεδιάς και κυρίως με τους Μιλόσεβιτς, Ντραγκίτσεβιτς, Γκάγκιτς και αφετέρου την έλλειψη πολλών επιλογών για περιφερειακό σουτ.

Η αναφορά του ΕΣΑΚΕ στους αριθμούς του Άρη και του Ιωνικού ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης το Σάββατο…

ΑΡΗΣ

*Με ένα κλέψιμο ο Δημήτρης Φλιώνης θα μπει στην πρώτη 15άδα της σχετικής λίστας στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Προς το παρόν μοιράζεται αυτή τη θέση με τον Βαγγέλη Βουρτζούμη έχοντας από 72.

*Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου είναι αυτή με τα περισσότερα σουτ δύο πόντων στο Πρωτάθλημα. Μέτρησε 127 προσπάθειες στις πρώτες αγωνιστικές, τρεις περισσότερες από εκείνη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

*Ο Άρης είναι η ομάδα με τα λιγότερα εύστοχα τρίποντα των πρώτων τριών αγωνιστικών, αφού σημείωσε 18, δύο λιγότερα από την ΑΕΚ και το Ρέθυμνο Cretan Kings.

ΙΩΝΙΚΟΣ AFFIDEA

*Δύο αμυντικά ριμπάουντ χωρίζουν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη από τα 900 στην ΕΚΟ Basket League.

*Επτά ριμπάουντ χρειάζεται ο Ρόλαντ Σάφτενααρ προκειμένου να φτάσει τα 500 στην κατηγορία.

*Δύο από τους τρεις παίκτες με το καλύτερο ranking του Πρωταθλήματος, αγωνίζονται με τον Ιωνικό Affidea. Είναι ο Μαυροκεφαλίδης (1ος με 69) και ο Τζόουνς (3ος με 67) με τον Σμιθ του ΠΑΟΚ να παρεμβάλλεται ως 2ος της λίστας (68).

To Top