Τα ξαναλένε με τον Πουλίδο!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης μίλησε με τον ατζέντη του Ρουμπέν Πουλίδο, μίλησε και τηλεφωνικά και με τον Ισπανό αμυντικό. Το θέμα των οφειλών και της ομαλούς συνεργασίας στη νέα περίοδο είναι ο βασικός άξονας των συνομιλιών.

Ο Ισπανός, όπως αναφέρεται σε άλλο ρεπορτάζ έχει συμβόλαιο (104.000 ευρώ) για τη νέα σεζόν, έχει, όμως, να παίρνει κάποια χρήματα από πέρσι (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φτάνουν τις 30.000 ευρώ), ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που μιλούν για το ενδιαφέρον Ισπανικών ομάδων (π.χ. Κόρδοβα).

Όλα αυτά συζητήθηκαν τηλεφωνικά την Τρίτη. Ο Πουλίδο τόνισε για μια ακόμη φορά ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Άρη τιμώντας το συμβόλαιο του, ενώ δια στόματος προέδρου τονίστηκε στον Ισπανό ότι θα είναι από τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό και στη νέα σεζόν.

Στη συζήτηση δόθηκε η υπόσχεση για την διευθέτηση των περσινών οφειλών. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ανανεώθηκε το (τηλεφωνικό) ραντεβού για την Παρασκευή. Οι δυο πλευρές τα ξαναλένε, προκειμένου να υπάρχει αίσιο τέλος στο θέμα!

To Top