Τα ομαδικά ρεκόρ της νίκης επί του ΠΑΟΚ

Σε ομαδικό επίπεδο η νίκη ήρθε για τον Άρη με ρεκόρ πόντων στην επίθεση έχοντας 92 και αφού το προηγούμενο ήταν οι 91 που σημείωσε εντός έδρας με τα Τρίκαλα BC Aries. Στον αντίποδα οι 88 πόντοι που δέχτηκε είναι η χειρότερη εντός έδρας αμυντική επίδοση του. Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ του ήταν εκείνο των 80 πόντων στο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ Δημούλας.

Ο χθεσινός αγώνας στο “Nick Galis Hall” ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο “χορταστικά” Άρης-ΠΑΟΚ των τελευταίων χρόνων και οι 180 πόντοι που σημειώθηκαν (92-88) αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια πλέι οφ για τα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Κορυφαία παραμένει εκείνη των προημιτελικών του 1996 με τη νίκη του ΠΑΟΚ με 99-88 (187 πόντοι).

*Για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, ο Αρης έμεινε στη μία τάπα που είναι η χειρότερη εντός έδρας επίδοση του για το φετινό πρωτάθλημα.

*Οι 32 πόντοι που σημείωσαν οι “κίτρινοι” στην τέταρτη περίοδο είναι η καλύτερη φετινή επίδοση τους αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 28 στο δεύτερο δεκάλεπτο του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο. Στον αντίποδα όμως ο Αρης δέχτηκε 34 πόντους στην τέταρτη περίοδο και αυτή είναι η χειρότερη φετινή επίδοση του -είχε δεχτεί από 31 στην πρώτη περίοδο του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό και στην τρίτη περίοδο του δεύτερου αγώνα της ίδιας σειράς.

πηγή: esake.gr

To Top