ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα παιδιά ενός ανώτερου θεού! Άρης με «καρύδια» πέρασε στον τελικό, αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι!

Υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά ενός ανώτερου θεού! Η Κ15 του Άρη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, έπαιξε με πάθος και ψυχή και πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος νικώντας τον Παναθηναϊκό 4-2 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 3-3) καθαρά και παλικαρίσια  στο γήπεδο της Λαμίας!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ομάδα του Δημήτρη Ηλιόπουλου είχε πίστη και τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα, ρίχνοντας στα σχοινιά το φαβορί του αγώνα και πρώτο στον Νότιο Όμιλο Παναθηναϊκό, παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση για πρώτη φορά σε επίπεδο Κ15 και γεμίζοντας με υπερηφάνεια τον λαό του Άρη!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν ο Τσέρα, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ των κιτρινόμαυρων. Ο Άρης προηγήθηκε 0-1 με τον Τσέρα στο 18’, ενώ ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Βολάκης σε 1-1 (35′). Οι κιτρινόμαυροι με το ξεκίνημα του β΄μέρους έκαναν το 1-3 με τα γκολ του Τσέρα, αλλά αρχικά με πέναλτι του Βολάκη (68′) και στην συνέχεια με γκολ του Προδρομίτη (73′), ο Παναθηναϊκός οδήγησε το ματς στα πέναλτι.

Άδικη κόκκινη κάρτα δέχθηκε στο 72’ ο Στεφανίδης, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να παίξουν με δέκα παίκτες μέχρι την λήξη του αγώνα.

Στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι ο Άρης με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Κυριαζή, ο οποίος έπιασε δυο πέναλτι, νίκησε με 4-2 και πήρε πανάξια το εισιτήριο για τον τελικό!

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τώρα τον ΠΑΟΚ στον τελικό (νίκησε στον άλλο ημιτελικό τον Ολυμπιακό με 2-1) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σ’ ένα παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στις 15:00 και πάλι στο γήπεδο της Λαμίας.

Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας, Δήμος, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης

Άρης: Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής (Καραμανλής 70′), Τσιάτσος, Βρέττας, Τσέρα (Ξανθόπουλος 64′), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (Συμεωνίδης 80′).

To Top