Τα πανό των οπαδών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που προκάλεσαν αίσθηση (photo)

O αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος πέρασε στην ιστορία για την αγωνιστική του εξέλιξη στο τέλος, την ώρα που πάντως που ενώ ήταν κεκλεισμένων των θυρών, σηκώθηκαν  πανό τα οποία προκάλεσαν αίσθηση και πολλή συζήτηση σε όλη την επικράτεια, πόσο μάλλον στα social media.

Το ένα πανό ήταν μια ακόμη εκδήλωση συμπόνοιας και συμπαράστασης από την Ορίτζιναλ για την απώλεια του Άλκη, το οποίο ευχόταν “καλό παράδεισο”.

Υπήρχαν πάντως και άλλα δυο. Δεν είχαν υπογραφή από οργανωμένο σύνδεσμο, προφανώς το σήκωσαν οπαδοί της ΑΕΚ, εκτός κι αν “τρύπωσαν” εκεί οι οπαδοί άλλων ομάδων… Ποιος ξέρει;

Πρόκειται για δυο πανό στα οποία εκφράζεται μια συγκεκριμένη θέση για μια φυλακισμένη πόλη και κάποιον εκτός Ελλάδας “μεγιστάνα”, χωρίς να ονοματίζουν ούτε την πόλη, τον “μεγιστάνα”.

Τα πανό ανέδειξαν οπαδικά σάιτ της ΑΕΚ όπως π.χ. το enwsi.gr, το aek1924.gr, το aek24hours.gr, φιλοξενώντας σχόλια και συνειρμούς για το μήνυμα τους.

Στα… οπαδικά της ΑΕΚ δεν θέλουμε να μπλεχτούμε. Όποιος έχει απορίες γι αυτά τα πανό, μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στους φίλους της αθηναϊκής ομάδας για να πάρει απαντήσεις. Για να μας πει και μας…

To Top