Τα… περίεργα “ευρήματα” με Κόκε και οι 194 μεταγραφές, 60.000.000 ευρώ! Ο Άρης αγόραζε 25 παίκτες τον χρόνο!

Στο περίγραμμα που ανέλυσε ο άνθρωπος της ΝΕΧΙΑ κατά την τετράωρη ενημέρωσή του προς τους εκπροσώπους όλων των φορέων του Άρη (ΚΜΑ, ΑΣ, ΠΑΕ, συνδέσμων) δόθηκαν κάποια χαρακτηριστικά-ενδεικτικά στοιχεία του ελέγχου και μερικά… “ευρήματα”, τα οποία επιεικώς χαρακτηρίζονται περίεργα, θέλοντας να δώσουν μια γενική εικόνα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου.

Υπήρχαν μερικές κραυγαλέες περιπτώσεις στο πολυσέλιδο πόρισμα, όπως π.χ. αυτή του Σέρχιο Κόκε και των… συμβολαίων του (όχι ενός, αλλά… περισσότερων), καθώς και κάποια παραστατικά που χρειάζονται πολλές εξηγήσεις, σχετικά με προσωπικά έξοδα του Ισπανού που βαρύνουν την κίτρινη ΠΑΕ! Κι όταν γίνεται αναφορά σε έξοδα το νούμερο μοιάζει εξωπραγματικό, με πολλά μηδενικά!

Παράλληλα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο εντεταλμένος άνθρωπος της εταιρίας ορκωτών λογιστών, μετρήθηκαν συνολικά 194 μεταγραφές σε οκτώ χρόνια, αξίας πάνω από 60.000.000 ευρώ αποτέλεσμα που καταγράφει περίπου την αγορά 25 παικτών τον χρόνο (!), θέλοντας να καταδείξει πως έφτασε ο Άρης σε τόσο δυσμενή οικονομική θέση.

Ήταν η περίοδος των “παχιών αγελάδων” τότε που κατέφθαναν από όλα τα σημεία της γης ποδοσφαιριστές, αρκετοί από αυτούς αμφιλεγόμενης ποιότητας και δυνατότητας, με υψηλά συμβόλαια, τα οποία όχι μόνο δεν συνδυάστηκαν με κάποιο τίτλο, αλλά βούλιαξαν τον Άρη στα χρέη εκατομμυρίων ευρώ, μια και ποτέ δεν πληρώθηκαν τα χρήματα αυτά!

 

To Top