ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα περσινά λάθη, έχουν γίνει μαθήματα προς αποφυγήν…

Οι περσινές αστοχίες του Άρη στον μεταγραφικό του σχεδιασμό δεν επηρέασαν μόνο αγωνιστικά φέτος την ομάδα, αλλά και το μπάτζετ της… επόμενης σεζόν!

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ένας λόγος που ο Άρης έχει αποφασίσει να μειώσει το μπάτζετ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι γιατί ακόμα “πληρώνει” τα περσινά του λάθη.

Για παράδειγμα, στους “κιτρινόμαυρους” κοστίζει σημαντικά το γεγονός πως υπάρχει το “βαρίδι” του συμβολαίου του Λερίν Ντουάρτε, από το οποίο ακόμα δεν έχει απεμπλακεί. Σχεδόν 280.000 ευρώ τον χρόνο για τρία χρόνια, όπως συμφωνήθηκε πέρσι το καλοκαίρι!

Συν τις άλλοις, από πλευράς Άρη έγιναν πέρσι οικονομικές υπερβάσεις που φέτος δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες. Σε αντίθεση όμως με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, Σούντγκρεν και Μαντσίνι που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, έχουν την ευκαιρία να “επανορθώσουν”. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο Άρης πλήρωσε τις πρώην ομάδες τους για να τους αποκτήσει. Δεν δικαίωσαν με την απόδοσή τους, τους ιθύνοντες της ομάδας, όμως σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν με τον Ντουάρτε.

Αν κάτι, πάντως, θέλει οπωσδήποτε να αποφύγει ο Άρης αυτό το καλοκαίρι είναι περιπτώσεις τύπου Ντουάρτε. Παίκτες δηλαδή χωρίς κίνητρο, με αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Και επίσης, όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο στις επιλογές που θα γίνουν για μεταγραφική ενίσχυση. Αυτός είναι ο λόγος που γίνεται ενδελεχής ανάλυση κάθε υποψήφιου μεταγραφικού στόχου, ώστε να είναι άπαντες βέβαιοι πως δεν θα… πέσουν έξω!

To Top