ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα πλάνα… νίκης του Αναστόπουλου: Oι “σίγουροι” και τα διλήμματα

Με την… δοκιμασμένη-επιτυχημένη «συνταγή» των τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα, θα παρατάξει τον Άρη ο Νίκος Αναστόπουλος.

Η επιστροφή του Μανώλη Τζανακάκη σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, δημιουργεί το πρώτο «δίλημμα» του «Αναστό» αναφορικά με την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας, καθώς η παρουσία του Ντάρσι Νέτο στα ματς με Καλλονή και Πανελευσινιακό, άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις.

Με τα μέχρι χθες δεδομένα, ο Νίκος Αναστόπουλος προσανατολίζεται στο να επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα σε ματς πρωταθλήματος, τον Αντώνη Καπνίδη. Ο Μπράνα Ίλιτς έχει «σιγήσει» επιθετικά στα επίσημα ματς, γεγονός που δεν αποκλείει αυτή τη φορά, η ψήφος εμπιστοσύνης να δοθεί στον 24χρονο φορ.

Οι υπόλοιπες θέσεις, δείχνουν προς το παρόν «κλειδωμένες». Σωκράτης Διούδης κάτω από το τέρμα, με τους Χρήστο Ιντζίδη και Ραούλ Μπράβο να αποτελούν -για μία ακόμα φορά- το βασικό κεντρικό δίδυμο. Ο Νίκος Καράμπελας, επέστρεψε στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν θα προτιμηθεί έναντι του Νίκου Τσουμάνη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Μπάμπης Παυλίδης θα διατηρήσει -εκτός απροόπτου- τη θέση του στη μεσαία γραμμή, με τον «παρτενέρ» του να είναι πιθανόν και πάλι ο Δημήτρης Ανάκογλου. «Ανέγγιχτες» θα παραμείνουν οι πτέρυγες της επίθεσης με τους Λούκα Μιλούνοβιτς και Κενάν Μπαργκάν να «εξαργυρώνουν» τις πολύ καλές τους εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Σε ρόλο «δεκαριού» για έναν ακόμα αγώνα, ο Ανδρέας Τάτος.

To Top