ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα πλάνα της νίκης και το δίλημμα του Μάντζιου

Ώρα νίκης για τον Άρη και επιστροφής στις επιτυχίες κόντρα στον ΟΦΗ, με αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος αναζητεί τις λύσεις αυτές, ήδη κάνει κάποιες σκέψεις, έχει τα διλήμματα του και περιμένει τις επιστροφές για να έχει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και σίγουρα την πιο αποτελεσματική με αντίπαλο την Κρητική ομάδα. Βέβαια, μετράει την απουσία του Μπερτόγλιο, ενώ την τελευταία στιγμή θα γνωρίζει εάν θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο για να ενταχθεί στην ομάδα.

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι κόντρα στον ΟΦΗ, ο Κουέστα, έχοντας αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του (ήταν και στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό) θα βρεθεί αυτός κάτω από κιτρινόμαυρα γκόλποστ αντί του Ντένις.

Σε ότι αφορά την άμυνα, οι Γκάνεα, Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα περιμένουν να δουν εάν θα προλάβει να σταθεί δίπλα τους ο Σούντγκρεν ή ο Σάκιτς.

Στην επίθεση που έμεινε για πέμπτο ματς φέτος χωρίς γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, επιστρέφει ο Καμαρά και περιμένει ποιοι θα τον πλαισιώσουν.

Από κει και πέρα, προκύπτει το δίλημμα του 52χρονου τεχνικού των κιτρινόμαυρων.

Για τις τρεις θέσεις μεσοεπιθετικά «παίζουν» τέσσερις ποδοσφαιριστές. Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα και Εντιαγέ, σε ρόλο παρόμοιο που είχε και στο Καραϊσκάκη. Αν επιλεγεί ο Σενεγαλέζος σε θέση… δέκα, τότε ένας από τους άλλους τρεις θα μείνει στον πάγκο.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο οι κιτρινόμαυροι να παραταχθούν με τους Ματέο, Μαντσίνι και τον Γκάμα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Εντιαγέ θα πάει στα χαφ, με έναν εκ των Τζέγκο ή Σάσα να μένουν εκτός.

Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την σέντρα…

To Top