Τα πλάνα του Γκαρσία για το Χαριλάου

Ο Πανσερραϊκός έως τώρα έχει μαζέψει έναν βαθμό περισσότερο από τον Άρη, έχοντας δώσει μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με μόλις μία ήττα έως τώρα, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, τρέχοντας αήττητο σερί έξι αγώνων, το οποίο ξεκίνησε από τις 26 Αυγούστου και εκείνο το 1-1 με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Πριν τη διακοπή επικράτησε 2-0 του Μικρασιατικού Αστέρα για το Κύπελλο, ενώ για το πρωτάθλημα έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Λαμία (2-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (3-2). Κάτι που σημαίνει πως θα είναι… σκληρό καρύδι απέναντι στον Άρη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολο το έργο του απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Πόσο μάλλον όταν εκτός αποστολής έμειναν οι Στίνα, Ντάνκερλουι, Μασαρίποφ, Χάγιεκ, Τσαγκαλίδης, Μπαιροβιτς, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης και Παπαβασιλείου.

Αν θέλαμε να μπούμε στο μυαλό του Πάμπλο Γκαρσία και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και με αυτά που έχει δείξει στις προπονήσεις μια πιθανή 11άδα θα μπορούσε να είναι η εξής: Χόβαν, Δελιγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος, Πηλέας, Χατζιστραβός, Άλεξιτς

 

To Top