ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα πλάνα του Μάντζιου για την ενδεκάδα νίκης του Άρη

Ο Άκης Μάντζιος έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, με στόχο η ομάδα να συνεχίσει με ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, ο προπονητής του Άρη μετράει την επιστροφή του Σάσα και του Σάκιτς, οι οποίοι απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο πρώτος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και ο δεύτερος λόγω τραυματισμού.

Όπως όλα δείχνουν οι εννιά από τις έντεκα θέσεις δύσκολα θα αλλάξουν. Η νέα καλή εμφάνιση του Κουέστα και οι σταθερές και αξιόπιστες εμφανίσεις της άμυνας καταγράφουν την παρουσία σε ένα ακόμη ματς της τετράδας Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα.

Στον χώρο του κέντρου, ο Τζέγκο δύσκολα θα χάσει την θέση του και το πρώτο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παρτενέρ του. Η παρουσία του Ματίγια στον αγώνα της Λαμίας δεν αφήνει πολλά περιθώρια να ξεκινήσει και πάλι βασικός και έτσι Εντιαγέ και Σάσα διεκδικούν μια θέση.

Μεσοεπιθετικά οι Μπερτόγλιο, Καμαρά δε χάνουν τη… φανέλα βασικού σε ακόμα ένα παιχνίδι. Από κει και πέρα, εφόσον ο Μάντζιος προτιμήσει να “γεμίσει” την αντίπαλη περιοχή είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Μάνο να ντουμπλάρει τον Καμαρά και η άλλη θέση να καπαρωθεί από τον Γκάμα.

Πιθανό, πάντα στο σκεπτικό να βρεθεί το “αντίδοτο” στην επίθεση με τον γενικότερο προσανατολισμό της ομάδας, να δούμε να παίζει πιο κοντά στον Καμαρά ο Μαντσίνι, ενώ υπάρχει και ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος έχει λιγότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

To Top