Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για Άρη

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0, πραγματοποιώντας μια πολλή καλή εμφάνιση, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν άτυχοι και δεν μπόρεσαν να πάρουν μια σημαντική νίκη για την πορεία του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στην 4η θέση με 57 βαθμούς και ακόμα έχει μαθηματικές ελπίδες, αλλά δεδομένα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει η κατάλληλη διαχείριση στο ρόστερ και οι Πειραιώτες να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους απομένουν. Έχουν πάντως πέντε διαδοχικά ματς μπροστά τους στο πρωτάθλημα, στα τέσσερα εκ των οποίων παίζουν με Άρη και Λαμία και άλλο ένα με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου θέλουν να χτίσουν σερί και να εκμεταλλευτούν στραβοπατήματα των πρωτοπόρων.

Για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, ο Βάσκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Όρτα και Αλεξανδρόπουλο, οι οποίοι δεν βρίσκονται ακόμα στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και κρίθηκαν ανέτοιμοι για το σημερινό ματς. Παράλληλα, εκτός είναι και ο Ορτέγκα, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις από το ματς με την ΑΕΚ, ενώ, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά από την έλευσή του στον ομάδα ο Φραν Ναβάρο. Από εκεί και πέρα, οι Μπιανκόν, Ντόη και Καμπράλ έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Κάπως έτσι λοιπόν προσπαθεί ο Μεντιλίμπαρ να φτιάξει τα πλάνα του τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τα εξής: Τζολάκης, Ροντινέι, Άμπι, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Τσικίνιο, Καρβάλιο, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς σε διάταξη 4-3-3.

To Top