Τα πλάνα του Νιόπλια για το παιχνίδι με τον Άρη

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται απόψε (19:30, Novasports Prime) από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι Κρητικοί θέλουν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη και για το λόγο αυτό ο Νίκος Νιόπλιας θα πάει στην περπατημένη οδό του 4-3-3.

Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν θα κάνει αλλαγές, ούτε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Κάτω από την εστία θα είναι ο Επασί. Δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Μαρινάκης που αποδείχθηκε πως οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο δεν ήταν σοβαρές για να τον αφήσουν εκτός αποστολής ενώ ο Κοροβέσης θα παίξει αριστερά μιας και η εικόνα του Λυμπεράκη στο τελευταίο φιλικό δεν ήταν και η καλύτερη. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν αλλάζει που θα αποτελείται από τους Βούρο και Πασαλίδη όπως και τρεις κεντρικοί χαφ που θα είναι οι Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γαγιέγος ενώ όταν αμύνεται ο ΟΦΗ, ο Ολλανδός θα πηγαίνει δίπλα στον Χιλιανό έχοντας καθήκοντα δεύτερου αμυντικού χαφ.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την τριάδα στην επίθεση, εδώ υπήρχε το δίλημμα ανάμεσα σε Φαν Ντάινεν και Λάμπρου. Στο άλλο άκρο θα παίξει ο Καμάου που είχε θετική εικόνα κόντρα στον Εργοτέλη ενώ με την ταχύτητα του μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην κόντρα και στην κορυφή θα παίξει Λουκ Καστάνιος.

To Top