Τα πλάνα του Σούλη για την ενδεκάδα με εναλλακτικά… σενάρια!

Οι εξελίξεις που μεσολάβησαν αναφορικά με την συμμετοχή των πρόσφατων μεταγραφών στον αγώνα με την Καλλονή, «φρενάρουν» σε έναν βαθμό τις σκέψεις του Σούλη Παπαδόπουλου. Ο τεχνικός του Άρη είδε με ικανοποίηση την ετοιμότητα των Μπουγαΐδη-Βλάχου, όμως είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να σχεδιάσει εναλλακτικό πλάνο.

Το ευχάριστο είναι πως ο Ανδρέας Τάτος θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, καθώς η απουσία του στον αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν εμφανέστατη. Ο μέσος του Άρη θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή  του, με τον τελευταίο να έχει μην έχει ακόμα κατασταλάξει σχετικά με τον παίκτη που θα καλύψει δίπλα στον Ηρακλή τη μεσαία γραμμή.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε και πάλι τον Σουνά στην αρχική 11άδα, σ΄ ένα ασφαλώς πιο επιθετικό σχήμα σε σχέση με την τοποθέτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου περισσότερο ανασταλτικά παρτενέρ τον Ανδρέα Ηρακλή.

Το ζητούμενο είναι τι θα επιδιώξει ο προπονητής του Άρη. Θα δώσει έμφαση στη τακτική περιμένοντας τον αντίπαλο, ή θα παίξει από την αρχή επιθετικά για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Ερωτηματικό αποτελεί εξάλλου το ποιος θα καλύψει την δεξιά πλευρά της επίθεσης. Πόντους έχει κερδίσει ο Ρένια, όμως υπάρχει πάντα η περίπτωση του Σταυρόπουλου για να συμπληρώσει την τριάδα δίπλα στους Αγκάνθο, Μανιά.

Στα μετόπισθεν (δίχως τα νέα αποκτήματα) η τετράδα θα αποτελείται από τους Κύργια, Πουλίδο, Καραγκούνη, Μαργαρίτη ή Τσουμάνη. Τα δοκάρια των κίτρινων θα υπερασπιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σωκράτης Διούδης.

Εφόσον δοθεί το πράσινο φως για τις μεταγραφές, τότε ο Βλάχος αναμένεται να ξεκινήσει από τα δεξιά με τον Μπουγαΐδη στα στόπερ.

 

To Top