ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα πολλά προβλήματα και η πλάτη που βάζει ο κόσμος του Άρη

Ο Άρης βρίσκεται σε μια δύσκολη συγκυρία, από τη στιγμήπου μετράει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα κρύβει παγίδες και η ομάδα οφείλει να είναι στην πρίζα…

Κάτι άλλωστε που ξεκαθάρισε μιλώντας στους παίκτες και ο Άκης Μάντζιος. Την ίδια ώρα, η παρουσία του κόσμου στο τρίτο παιχνίδι του πρωταθλήματος εντός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, το ερχόμενο Σάββατο, καταγράφει για μια ακόμη φορά την ανάγκη της μαζικής συμμετοχής και στήριξης προς την ομάδα.

Για μια ακόμη φορά, ο κόσμος αναμένεται να βάλει πλάτη και γεμίζοντας μαζικά τις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης να… σπρώξει την ομάδα στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Ήδη, μετά από δυο εντός έδρας παιχνίδι, ο Άρης είναι 2ος σε εισιτήρια, με μέσο όριο 9.369, μετά τον πρώτο Ολυμπιακό που έχει 10.597, σε μια περίοδο δύσκολη και με την ιδιαιτερότητα των περιοριστικών μέτρων.

Θα είναι το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι που γίνεται Σάββατο και το γεμάτο Χαριλάου ετοιμάζεται να στείλει για μια ακόμη φορά την θετική του ενέργεια στην ομάδα!

To Top