Τα προβλήματα του Άρη δεν διαγράφουν το σφύριγμα… μνημείο του απίθανου Περράκη!

Ο Άρης είχε σε ένα ακόμη παιχνίδι άλυτα τα γνωστά του προβλήματα με κορυφαίο αυτό του γκολ, μένοντας στο μηδέν. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που πρέπει να λύσει η ομάδα… χθες.

Αυτό το γεγονός όμως δεν διαγράφει το σφύριγμα… μνημείο του απίθανου Περράκη στο 65′ του αγώνα όταν όλος ο πάγκος του Άρη σηκώθηκε όρθιος, οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο κι αυτοί που έβλεπαν από την τηλεόραση δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Ο Μπερτόγλιο έφευγε μόνος του με έναν αντίπαλο, με κατεύθυνση προς την εστία της Λαμίας, αλλά η φάση “κόπηκε” από τον διαιτητή Περράκη για να δοθεί φάουλ υπέρ των κιτρινόμαυρων λίγα μέτρα πριν σε μαρκάρισμα πάνω στον Μάνο!

Δεν δόθηκε, δηλαδή, το πλεονέκτημα από τον… άπειρο Ελληνα ρέφερι και αυτή η λανθασμένη απόφαση προκάλεσε δικαιολογημένα έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Άρη.

Και φυσικά συνολικά με τα σφυρίγματά του στο δεύτερο ημίχρονο έκοψε τον ρυθμό του αγώνα, με τα εύκολα φάουλ που σφύριζε σε βάρος του Άρη κι ενώ στο πρώτο μέρος έκλεισε τα μάτια σε κίτρινες κάρτες στους παίκτες της Λαμίας.

Όλα αυτά φυσικά επισημαίνονται γιατί έγιναν, τα είδαν όλοι, άσχετα επαναλαμβάνουμε με τα προβλήματα, τις αδυναμίες και τα όσα κακώς κείμενα παρουσίασε ο Άρης.

To Top