ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πρώτα… χαμόγελα μετά από πολλούς μήνες για τον Μάνου Γκαρθία και η αναμονή

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη χθεσινή προπόνηση για τον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος συμμετείχε μετά από μήνες σ’ ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος, ανεβάζοντας ρυθμούς. Ήταν σίγουρα τα πρώτα… χαμόγελα μετά από πολλούς μήνες για τον Ισπανό, ο οποίος αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας του Άρη!

Ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τον είχε οδηγήσει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και με δεδομένη απουσία για διάστημα τουλάχιστον οκτώ μηνών.

Στην πορεία διαπιστώθηκε η ανάγκη νέας επέμβασης και το διάστημα απουσίας παρατάθηκε κατά περίπου δύο μήνες, στερώντας από τον Άρη ένα σημαντικό παίκτη σε μια καίρια θέση.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η χθεσινή παρουσία του Μάνου Γκαρθία σε μέρος της προπόνησης έχει ιδιαίτερη σημασία κι έφερε χαμόγελα στις τάξεις του Άρη.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο 25χρονος δεν υπολογίζεται για τους αγώνες που ακολουθούν μέχρι το τέλος του έτους και για να είμαστε πιο ακριβείς υπάρχει αναμονή για το πότε θα είναι σε θέση να σηκώσει το βάρος της κιτρινόμαυρης ομάδας. Στην πραγματικότητα, ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το διάστημα που θα χρειαστεί για να ανακτήσει φυσική κατάσταση και αγωνιστικό ρυθμό.

 

To Top