Τα πρώτα… sms συμπαράστασης από τον κόσμο

Δεύτερη μέρα της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα του Άρη με την Ξάνθη (Κυριακή 16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο κόσμος της ομάδας στέλνει τα πρώτα… sms συμπαράστασης.
Αυτά τα πρώτα μηνύματα δείχνουν ότι οι φίλαθλοι έχουν αντιληφθεί τη σημασία του παιχνιδιού, την κρισιμότητα του και την ανάγκα κατάκτησης των τριών βαθμών. Κυρίως δείχνουν να έχουν αντιληφθεί τη σημασία της συμπαράστασης τους προς την ομάδα και είναι αποφασισμένοι να ανταποκριθούν.

Ο Άρης έχει χάσει πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος, το τρίποντο είναι μονόδρομος και η βοήθεια του κόσμου είναι πολύτιμη. Βοήθεια, με την οποία μεταφέρει από τη μια… οξυγόνο και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα δίνει από την άλλη την ανάλογη οικονομική ανάσα που χρειάζεται ο σύλλογος στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Η διοίκηση από την πλευρά της θέλοντας να έχει ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή, φρόντισε να μειώσει αισθητά τις τιμές των εισιτηρίων (δέκα ευρώ στα πέταλα), ενώ γενικά έκανε ένα άνοιγμα προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο αριθμός των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ατρόμητο δεν ικανοποίησε κανέναν στις τάξεις τη διοίκησης και όλοι περιμένουν τον κόσμο να είναι αυτή τη φορά εκεί, στο πλευρό της ομάδας…

To Top