Τα… ρέστα της η Μπάγερν για τον Κέιν, ανεβάζει την προσφορά στα 80.000.000 ευρώ!

Η Μπάγερν Μονάχου ενισχύει τις δυνάμεις της για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail», ο γερμανικός σύλλογος ετοιμάζει νέα προσφορά στην Τότεναμ για τον Άγγλο επιθετικό, από 70 έως 80 εκατομμύρια ευρώ. Τα «σπιρούνια» όμως δεν θα ανταποκριθούν θετικά, ακόμη κι αν ο παίκτης ολοκληρώσει το συμβόλαιό τους το καλοκαίρι του 2024.

Ο βαυαρικός σύλλογος δεν αναμένεται πάντως να παρουσιάσει μεγαλύτερη προσφορά σε περίπτωση άρνησης, ενώ ο γερμανικός Τύπος έκανε πρόσφατα αναφορά για πρόταση περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος προτεραιότητας του Τόμας Τούχελ για την ενίσχυση του επιθετικού του τομέα, ο Κέιν παρουσιάστηκε  επίσης στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ η σημερινή του ομάδα δεν θα αγωνιστεί στο Champions League, ούτε σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση, την επόμενη σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι είναι ιδιαίτερα θυμωμένος με τους πρωταθλητές Γερμανίας, τους οποίους κατηγορεί ότι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον επιθετικό πίσω από την πλάτη του. Στα 30 του σχεδόν χρόνια, ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» βγαίνει από άλλη μια ακμαία σεζόν (30 γκολ στην Premier League), αλλά δεν έχει κατακτήσει ακόμα το παραμικρό συλλογικό τρόπαιο στην καριέρα του, κάτι που θα μπορούσε να τον ενθαρρύνει να ενταχθεί στους Βαυαρούς.

To Top