Τα ρέστα της στο… αφιλόξενο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

Στο σημείο που έχει φτάσει οφείλει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και όλες τις έδρες. Η Λίβερπουλ θέλει να συνεχίσει να ασκεί πίεση για την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, όμως για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να φύγει θριαμβεύτρια από την αφιλόξενη έδρα της Νιούκαστλ! 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρ

Πραγματικά αφιλόξενη… Αυτό τουλάχιστον δείχνει η πρόσφατη προϊστορία. Στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους οι «κόκκινοι» έχουν υποστεί 3 ήττες και μία ισοπαλία! Το τελευταίο τους διπλό στο γήπεδο των «καρακαξών» χρονολογείται από τον Απρίλιο του 2013 και ήταν εμφατικό (0-6).

Δεν είναι υπερβολή, λοιπόν, να πούμε ότι το «Σεντ Τζειμς Παρκ» έχει μετατραπεί σε τεράστιο… νταλκά για τη Λίβερπουλ, αφού συγκαταλέγεται στις έδρες με τα περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα. Συνολικά 10 ήττες! Τα μόνα γήπεδα που ο σύλλογος του Μέρσεϊσάιντ έχει υποστεί περισσότερες είναι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16), Τσέλσι (14) και Τότεναμ (12)!

Αυτά, ωστόσο, σταματούν απόψε στις 21:45. Η ομάδα του Κλοπ οφείλει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και κάθε… αρνητική παράδοση, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Προτελευταία αγωνιστική και απέχει μόλις έναν πόντο από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, με το τελευταίο ματς να έχει οριστεί στην έδρα της Φούλαμ. Δύο διπλά, λοιπόν, και ό,τι γίνει…

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 3/05

Έβερτον-Μπέρνλι 2-0
(17’ Ριτσάρλισον, 20’ Κόουλμαν)

Σάββατο, 4/5

Μπόρνμουθ-Τότεναμ (14:30)
Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον (17:00)
Γουλβς-Φούλαμ (17:00)
Κάρντιφ-Κρίσταλ Πάλας (19:30)
Νιούκαστλ-Λίβερπουλ (21:45)

Κυριακή, 5/5

Τσέλσι-Γουότφορντ (16:0)
Χάντερσφιλντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)
Άρσεναλ-Μπράιτον (18:30)

Δευτέρα, 6/5

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ (22:00)

Η τελευταία αγωνιστική (38η)

Κυριακή, 12/5 (17:00)

Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι
Μπέρνλι-Άρσεναλ
Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ
Φούλαμ-Νιούκαστλ
Λέστερ-Τσέλσι
Λίβερπουλ-Γουλβς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κάρντιφ
Σαουθάμπτον-Χάντερσφιλντ
Τότεναμ-Έβερτον
Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ

To Top