Τα ρέστα του για την… ελευθερία και μετά Τάτος στα κίτρινα!

Η συμφωνία του Άρη με τον Ανδρέα Τάτο αναμένεται να επισφραγιστεί από σήμερα! Ο 23χρονος μέσος επέστρεψε στην Αθήνα με τον ατζέντη του, εκεί όπου θα «πέσουν» οι τελευταίες πράξεις της συμφωνίας. Ο Άρης θα παίξει τα… ρέστα του για να πάρει την ελευθερία του!

Όπως σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σε ότι αφορά το πώς θα αγωνιστεί ο Τάτος στον Άρη. Δηλαδή δεν επικυρώθηκε συμφωνία για το αν θα έρθει δανεικός για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό ή θα δοθεί ακόμη κι ελεύθερος (με την ομάδα του Ολυμπιακού να έχει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του)!

Το θέμα της ελευθερίας του Τάτου είναι ανοιχτό κι έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να υπογραφούν τα συμβόλαια συνεργασίας όλων των πλευρών!

Στην Αθήνα αναμένεται να μεταβεί από Δευτέρα και ο Δημήτρης Ηλιάδης προκειμένου να πετύχει, εφόσον αυτό είναι εφικτό να αποκτήσει τον Τάτο ως ελεύθερο.

Σε κάθε περίπτωση με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τις υπογραφές στα συμβόλαια ο Τάτος θα φωνάξει παρών στην προετοιμασία του Άρη ενισχύοντας το ρόστερ του Γιάννη Χατζηνικολάου

To Top