ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα… ρέστα του για φορ! Η αναζήτηση, οι δυσκολίες και το σκεπτικό του Άρη

Ο Άρης έφτασε σε συμφωνία με τον Βερτστράτε για τη θέση “6” και πλέον παίζει τα… ρέστα του για τον φορ, τη στιγμή που σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Οι κιτρινόμαυροι τρέχουν πλέον για τα κλείσουν το τελευταίο ανοιχτό κενό, αυτό του επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν. Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα ο Άρης θέλει να τελειώνει άμεσα και με το θέμα του σέντερ φορ.

Αυτήν τη στιγμή εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις, αλλά υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Ο Άρης δεν θέλει να κάνει κάποια βεβιασμένη κίνηση και προς το παρόν δεν φαίνεται να προχωράει κάποια. Όπως αναφέρουν στην Αλκμήνης, είτε πρόκειται για περιπτώσεις που δεν καλύπτουν τις ανάγκες της ομάδας, είτε… ξεφεύγουν οικονομικά.

Ο Άρης συνεχίζει λοιπόν την αναζήτηση επιθετικού, όμως θεωρητικά πολύ δύσκολα θα προλάβει. Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα από την αγορά ελεύθερων παικτών μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Εφόσον δεν προκύψει κάποια καλή περίπτωση ο Άρης καλύψει τις ανάγκες του εκ των έσω μέχρι τον Ιανουάριο….

To Top