Τα ρεκόρ του Χόρκλερ με τη ματιά του ΕΣΑΚΕ

Ο Νόα Χόρκλερ πρωταγωνίστησε για τους κιτρινόμαυρους στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον ΕΣΑΚΕ να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Αμερικανό.

Αναλυτικά:

Ο Νόα Χόρκλερ ήταν ο κορυφαίος του Άρη στο ΣΕΦ τελειώνοντας το παιχνίδι με 25 ranking που αποτελεί την ισοφάριση της καλύτερης επίδοσης του στο Πρωτάθλημα. Μέσα από αυτήν την εμφάνιση…

*Έφτασε για δεύτερη φορά σε double-double τελειώνοντας το παιχνίδι με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ. Μία ανάλογη επίδοση είχε στο ματς της 8ης αγωνιστικής με το Λαύριο Megabolt (15π, 10ρ.).

*Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με τα 14 ριμπάουντ του αφού είχε 13 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό.

*Παράλληλα ο Χόρκλερ ισοφάρισε το ρεκόρ ριμπάουντ της φετινής σεζόν μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος. Την ίδια επίδοση (14 ριμπάουντ / 0 λάθη) είχε ο συμπαίκτης του Τσέβεζ Γκούντγουϊν στο ματς του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό.

*Ο Άρης έφτασε τα 10 double-double με πέντε διαφορετικούς παίκτες έχοντας τα πρωτεία και στις δύο υπό-κατηγορίες. Τον ακολουθούν ο Ιωνικός με double-double και η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες που έφτασαν σε τέτοιες επιδόσεις.

*Το παιχνίδι του ΣΕΦ ήταν το τέταρτο της φετινής Basket League στο οποίο υπήρξε double-double και από τις δύο ομάδες. Αυτό είχε γίνει ακόμη στους αγώνες Προμηθέας-Ιωνικός, ΑΕΚ-Άρης και Λαύριο Megabolt-Ιωνικός.

Κατά τα άλλα για τον Άρη…

*Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ του με 15 πόντους και με αυτούς έγινε ο 78ος στην ιστορία της ομάδας στην Basket League που έφτασε τους 300+.

*Με τα τέσσερα ριμπάουντ που είχε στο ΣΕΦ, ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν έγινε ο 104ος συνολικά και 62ος ξένος του Άρη που έφτασε τα 100+.

*Ο Τζανόντ Νότε έγινε ο πρώτος παίκτης του Άρη στη φετινή σεζόν που είχε μηδενική επίδοση εύστοχων τριπόντων σε πέντε τουλάχιστον προσπάθειες (0/5).

To Top