ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα σενάρια από Αθήνα για Ρόντγουελ – Άρη και οι ΗΠΑ

Την ώρα που όλοι στον Άρη περιμένουν τις ανακοινώσεις των νέων αποκτημάτων από την ΠΑΕ, νέα μεταγραφικά σενάρια προκύπτουν από την Αθήνα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει το sport24.grQ “οι διοικούντες τον Άρη βρίσκονται σε συζητήσεις με τον διεθνή Άγγλο μέσο, Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ. Ο Άγγλος μέσος είναι 26 ετών και στην αρχή της καριέρας του θεωρείτο ένα σπουδαίο ταλέντο. Η Σάντερλαντ υποβιβάστηκε στη League One, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε “γενναία” μείωση του μπάτζετ, το οποίο σημαίνει πως παρότι ο Άγγλος διεθνής μέσος (3 συμμετοχές με τα “τρία λιοντάρια”) έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, αναμένεται να αποχωρήσει απ’ την ομάδα”.

Την ίδια ώρα πάντως υπάρχουν δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, τα οποία τονίζουν ότι ο Ρόντγουελ οδεύει προς το αμερικάνικο πρωτάθλημα, το MLS, αναζητώντας μια νέα αρχή στην καριέρα του, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα παίκτη με υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και πολλά… μηδενικά στο συμβόλαιο του.

To Top