Τα σενάρια για Άρη και Κούγια και η επιφυλακτικότητα της κιτρινόμαυρης οικογένειας!

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Αλέξη Κούγια από την Παναχαϊκή, σε συνδυασμό με το μπαράζ δηλώσεων του για τον Άρη, φούντωσαν τα σενάρια που θέλουν τον γνωστό δικηγόρο να σκέφτεται να εμπλακεί με τα διοικητικά των κίτρινων!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού, υπάρχει μια σιβυλλική τοποθέτηση του Κούγια, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Θέλω πολύ. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις στις οποίες μετέχω και τις προϋποθέσεις που θα υπάρξουν. Τις επόμενες μέρες θα είμαι έτοιμος να σας πω περισσότερα».

Άλλωστε και ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι του έγινε πρόταση να εμπλακεί στον Άρη (χωρίς να κατονομάζει από ποιους).

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρονται μεταξύ άλλων:

“Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κούγιας έρχεται στον Αρη, στην περίπτωση που η οικογένεια της ομάδας αποφασίσει να συνεχίσει ο σύλλογος στην Γ΄ Εθνική από τη νέα σεζόν, στα πρότυπα της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι τα χρέη είναι πάρα πολλά, τα έσοδα στη Football League πενιχρά, επομένως και το εγχείρημα δύσκολο στην αμέσως επόμενη από τη Superleague κατηγορία. Μάλιστα στο πλάνο που ετοιμάζει συμπεριλαμβάνεται ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, προκειμένου να μπορέσει να «τρέξει» η ομάδα τη νέα περίοδο. Φήμες κάνουν λόγο για 1 εκατομμύριο ευρώ το οποίο ο Αλέξης Κούγιας, προς το παρών, ούτε διαψεύδει, όμως ούτε και επιβεβαιώνει”.

Από το περιβάλλον του Κούγια διαρρέεται ταξίδι του τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να έχει επαφές με τους ανθρώπους των κίτρινω (αρμόδια είναι η Κοινωνία Μελών για τις όποιες συζητήσεις) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, την ώρα πάντως που υπάρχει μια γενικότερη επιφυλακτικότητα από την κιτρινόμαυρη οικογένεια (η οποία έχει σίγουρα… προδοθεί από τους δικούς της ανθρώπους, όλα αυτά τα χρόνια προκάλεσαν την οικονομική καταστροφή), με το σκεπτικό ότι έχοντας ακούσει λόγια, υποσχέσεις, επίδοξους επενδυτές και “σωτήρες” περιμένει να ακούσει και να ζυγίσει μια πρόταση αξιόπιστη που να δίνει εγγυήσεις για την “επόμενη μέρα”.

Απαραίτητη προϋπόθεση, ασφαλώς, για όλα αυτά είναι η απεμπλοκή του από την ΠΑΕ Παναχαϊκή της οποίας είναι ιδιοκτήτης, όντας κάτοχος του 90% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

To Top