ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα σενάρια για Σαράνοφ και οι αναζητήσεις του Άρη

Ο Άρης στις μεταγραφές του καλοκαιριού θεωρείται σίγουρο ότι θα κινηθεί, μεταξύ άλλων για την απόκτηση ενός πορτιέρο, προκειμένου να ισχυροποιήσει τις επιλογές του κάτω από τα δοκάρια.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Χουλιάν Κουέστα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ήδη συμφώνησε προφορικά να το επεκτείνει μέχρι και το 2021 και είναι η βασική επιλογή του Άρη για τη θέση Νο1, έχοντας άλλωστε φέτος το… απόλυτο 28Χ28 στο πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, (αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όταν αποβλήθηκε ο Κουέστα και στον αγώνα κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων), ενώ το συμβόλαιο του 36χρονου Γιώργου Καντιμοίρη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συνεχίσει.

Ήδη στο πλαίσιο των αναζητήσεων ενός αξιόπιστου πορτιέρο για την νέα αγωνιστική περίοδο, προέκυψαν σενάρια συνεργασίας του Άρη με τον Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Λαμία. Ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι έμπειρος και πρωταγωνιστής φέτος σε πολλά παιχνίδια της Λαμίας, με αποκορύφωμα αυτά του κυπέλλου.

Προς το παρόν πάντως, οι αναζητήσεις του Άρη θα κινηθούν σε περιπτώσεις τερματοφυλάκων, που θα είναι είναι αρκετά νεότεροι και θα εξαντλήσουν όλες εκείνες τις επιλογές που θα προκύψουν πριν από την τελική απόφαση.

To Top