Τα σενάρια για την αγωνιστική των εκλογών-Αποφασίζει η επιτροπή Γ΄Εθνικής

Ερωτηματικό αποτελεί μέχρι και σήμερα το τι μέλει γενέσθαι με την αγωνιστική της 25ης Ιανουαρίου, καθώς για εκείνη την ημέρα έχουν προγραμματιστεί οι κομβικής σημασίας βουλευτικές εκλογές.

Όπως γίνεται αντιληπτό αγωνιστική εκείνη την ημέρα δεν γίνεται να υπάρξει, καθώς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ψηφίσουν (μην ξεχνάμε ότι η κατηγορία είναι ερασιτεχνική) με την επιτροπή της Γ΄Εθνικής καλείται εντός των επόμενων ημερών να επιλέξει ανάμεσα σε δύο σενάρια.Το ένα από τα δύο και το πιο πιθανότερο μέχρι στιγμής είναι η οριστική αναβολή της 13ης αγωνιστικής, η οποία θα μετατεθεί μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο η αγωνιστική να μεταφερθεί μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 24 Ιανουαρίου. Το σενάριο αυτό βρίσκει δυσκολίες, καθώς υπάρχει προδιάθεση της Σούπερ Λιγκ να “σπάσει” στα δύο την αγωνιστική της σε Σάββατο και Δευτέρα.

Ταυτόχρονη συνύπαρξη των πρωταθλημάτων πολύ δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από την αστυνομία που θα αδυνατεί να εξυπηρετήσει τον μεγάλο όγκο αγώνων που θα προκύψει.

 

To Top