ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα σενάρια για το μέλλον του Ρόντρι και ο… Άρης

Ισπανικά δημοσιεύματα από χθες συνδέουν το ποδοσφαιρικό μέλλον του ποδοσφαιριστή, Ροντρίγκο Ρίος Λοθάνο ή αλλιώς Ρόντρι με τον Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Συνέχεια στο ρεπορτάζ δίνει η ιστοσελίδα “grada3”, η οποία αναλύει τις επιλογές του Ισπανού σέντερ φορ…

Αρχικά, η δεδομένη επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αλλάξει περιβάλλον φέτος, καθώς η περσινή του παρουσία στην Γρανάδα δεν τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και τα σενάρια είναι δύο.

Είτε να προχωρήσει άμεσα σε λύση του συμβολαίου του και να αποφασίσει ο ίδιος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είτε να δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την Γρανάδα που θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και να δοθεί φέτος δανεικός…

Ενδιαφέρον για τον Ρόντρι σύμφωνα με τους Ισπανούς έχουν δείξει αρκετές ομάδες από την Ισπανία (Tενερίφη, Λας Πάλμας και Ουέσκα).

Στον Άρη ούτε επιβεβαιώνεται το συγκεκριμένο θέμα, ούτε και διαψεύδεται, αν και οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή είναι άλλες και όχι τόσο η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Έχει απομείνει σχεδόν μία εβδομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος στην Ισπανία και όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις επόμενες μέρες…

 

 

To Top