Τα σενάρια για το νέο συμβόλαιο του Ντέιβις με τους Λέικερς

Ο Άντονι Ντέιβις αναμένεται να συνεχίσει στους Λέικερς, όμως ακόμη δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση για τη διάρκεια του νέου του συμβολαίου.

Λίγες ημέρες παραπάνω θα πάρει στον Άντονι Ντέιβις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Λέικερς.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στο Λος Άντζελες, κάνοντας όμως χρήση της σχετικής οψιόν, ώστε να μείνει ελεύθερος και να διαπραγματευτεί μία νέα και καλύτερη συμφωνία.

Όπως αναφέρεται στο ESPN, από το απόγευμα της Παρασκευής (20/11) θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στον ατζέντη του Ντέιβις και τον τζένεραλ μάνατζερ των πρωταθλητών, Ρομπ Πελίνκα και ήδη έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του σούπερ σταρ.

Ένα από τα επικρατέστερα, θέλει τον Ντέιβις να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, έναντι 106 εκατ. δολαρίων, που θα περιλαμβάνει το player option για τη σεζόν 2022/23. Αυτό, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, καθώς το 2021/22 είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τους Λέικερς.

Από ‘κει και πέρα, ο 27χρονος μπορεί να υπογράψει διετές έναντι 68 εκατ. δολαρίων και ακόμη συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας, όπως ένα τετραετές έναντι 146,7 εκατ. δολαρίων ή πενταετές έναντι 189 εκατ. δολαρίων.

To Top