ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα… σπάει ο Ρονάλντο! (video)

Με το… αριστερό είχε ξεκινήσει η τρέχουσα σεζόν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο εντός του 2016 ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού.

Μέχρι πρότινος κυμαινόταν σε πενιχρά επίπεδα απόδοσης –πάντα για τον ίδιο- έχοντας πετύχει 4 γκολ σε 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης (Πριμέρα Ντιβιζιόν, Κύπελλο Ισπανίας και Τσάμπιονς Λιγκ).

Επιπρόσθετα, ο Πορτογάλος άσος ήρθε σε σύγκρουση με τον Ζινεντίν Ζιντάν και κάτι η αμφισβήτηση ήρθαν για να διαταράξουν το πείσμα του.

Έτσι, ο «CR-7» επιχείρησε να δώσει απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για την ακρίβεια δημιούργησε ακόμη ένα ρεκόρ πραγματοποιώντας «καρέ» από γκολ στο 6-0 της Πορτογαλίας επί της Ανδόρας για τα προκριματικά του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 στα ρωσικά γήπεδα.

Ένα ακόμη ρεκόρ ήταν ο χρόνος επίτευξης των δύο πρώτων τερμάτων στα 73 και 190 δευτερόλεπτα αντίστοιχα…

Ποιος ξέρει; Προφανώς, ο Κριστιάνο έχει βάλει ως στόχο την ύψιστη διάκριση σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο που υφίσταται στον πλανήτη!

Το ρεκόρ επίτευξης γκολ σε ένα ματς είχε πραγματοποιήσει πρώτος ο Νούνο Γκόμες –πλέον βετεράνος- και κατά σύμπτωση ξανά εναντίον της Ανδόρας.

«Εκτιμώ πολύ τα λόγια του προπονητή . Γνωρίζω ότι είμαι ένας σημαντικός παίκτης, όπως και άλλοι,» είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. «Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να συνεισφέρω στην ομάδα. Αισθάνομαι ότι είμαι χρήσιμος.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη των γκολ, για την επιστροφή μετά τον τραυματισμό. Μου αρέσει να εκπροσωπώ την εθνική ομάδα και θέλω να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να εξασφαλίσουμε μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο,» τόνισε ο Ρονάλντο για το επίτευγμά του.

https://youtu.be/9oCvX6iu10M

To Top