Τα σπάνε στο ΟΑΚΑ μετά το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη! Αλήθεια τι θα κάνει ο Τριτσώνης; Nτροπή για όλους!

Το αυτογκόλ του Μπουγαϊδη στο φινάλε (87′) του αγώνα στο ΟΑΚΑ έβαλε φωτιά στις κερκίδες! Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να σπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους!

Η ΑΕΚ χάνει με σκορ 1-0, αλλά το παιχνίδι ακόμα δεν το έχει λήξει ο Τριτσώνης. Αλήθεια ο συγκεκριμένος διαιτητής τι θα αποφασίσει τώρα; Ο ίδιος δεν ήταν πέρσι με την Κουρομπίλια όταν ελαφρά τη καρδία διέκοψε το ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”;

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από τα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας:

Φοβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ με την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο με το που σημειώθηκε στο 87′ το 1-0 υπέρ του Πανθρακικού με αυτογκόλ του Μπουγαΐδη.

Η κατάσταση στο ΟΑΚΑ μύριζε μπαρούτι από το 76′, όταν μπροστά από τη θύρα 35 και 1 έκαναν «περίπατο» οι οπαδοί της ΑΕΚ. Οι σεκιούριτι μαζί με την αστυνομία προσπάθησαν να τους απομακρύνουν και αρχικά και μετά από εξάλεπτη διακοπή από τον Τριτσώνη τα κατάφεραν. Στο 87′, όμως, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς… Ο Μπουγαΐαδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, δεν συνεννοήθηκε με τον Αραμπατζή και την έστειλε στα δίχτυα της «Ενωσης».

Και εκεί έγινε γενικευμένο ντου στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω από 200 οπαδοί της ΑΕΚ έτρεξαν και βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο με τους παίκτες, τους διαιτητές και τους προπονητές να τρέχουν στη φυσούνα και να μπαίνουν στα αποδυτήρια.

Οι δυνάμεις καταστολής έκαναν άμεσα την εμφάνιση τους. Χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και έστησαν τείχος μπροστά στη φυσούνα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι πάγκοι έσπασαν, μετακινήθηκαν. Τα σημαιάκια των κόρνερ έγιναν όπλο στα χέρια των οργισμένων οπαδών της ΑΕΚ που δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» το γεγονός ότι η ομάδα τους έχανε, πλέον, με 1-0 και ήταν, πλέον, ορατό το ενδεχόμενο του υποβιβασμού

 

To Top