Τα στατιστικά της Εθνικής που εξηγούν πολλά… (video)

Λένε πως οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Τα στατιστικά της χθεσινή βαριάς ήττας (3-0) από την Κολομβία, όμως, αναλύουν πώς ήρθε το κακό αποτέλεσμα για την Εθνική. 

Όταν λείπουν τα τρεξίματα σε μια ομάδα θα έρθει η φυσική εξέλιξη. Η ήττα. Πόσω μάλλον όταν τα όποια τρεξίματα τα προσφέρει ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της ομάδας, ο οποίος δεν πραγματοποιεί και καλή εμφάνιση.

Οι αριθμοί του χθεσινού αγώνα παρουσιάζουν τον Κώστα Κατσουράνη δεύτερο τη τάξει στα χιλιόμετρα που διένυσαν χθες οι Έλληνες διεθνείς. Ο έμπειρος άσος έτρεξε 10,618 χλμ., με τον Γιάννη Μανιάτη να προηγείται με 10,666 χλμ. σε όλο το 90λεπτο.

Τελευταίοι στη λίστα ήταν οι Φάνης Γκέκας και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι αν και αποχώρησαν στο 57’ και 64’ αντίστοιχα, έτρεξαν -περίπου- μόλις ένα χιλιόμετρο παραπάνω από τον Ορέστη Καρνέζη!

Τα λάθη σας, τα πάθη σας…

Ακόμη ένα στατιστικό που αποδεικνύει την άσχημη εμφάνιση, είναι και τα πολλά λάθη των Ελλήνων παικτών.

Το «μυαλό» της ομάδας, ο Κώστας Κατσουράνης, αν και έτρεξε πολύ έκανε 17 λάθη. Πραγματοποίησε 77 πάσες από τις οποίες οι 60 βρήκαν το στόχο τους(78% επιτυχία).

Επίσης, δύο κομβικοί παίκτες της «γαλανόλευκης», οι Χολέβας και Τοροσίδης υπέπεσαν σε 12 και 17 λάθος πάσες, στις 56 και 60 πάσες που επιχείρησαν, αντίστοιχα.

Ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης ναι μεν ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο τομέα με 100% επιτυχία στις πάσες (10) που επιχείρησε, αγωνίστηκε δε ,μόλις, 15 λεπτά.

Δεν πάτησαν περιοχή!

Ελάχιστα απείλησαν την εστία του Οσπίνα οι Έλληνες επιθετικοί και μεσοεπιθετικοί, όπως φαίνεται και από την παρουσία του Γκέκα στην μεγάλη περιοχή.

Ο Λαρισαίος φορ πέρασε μόλις το 16%, του χρόνου του μέσα στο γήπεδο, στην αντίπαλη περιοχή.

Σαμαράς ο… σπρίντερ

Αν και ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Σέλτικ δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο στον χθεσινό αγώνα και (κακά τα ψέματα) η ταχύτητα δεν είναι το φόρτε του, κατάφερε έστω να διακριθεί στο ταχύτερο σπριντ, πιάνοντας τα 30.71 χλμ. την ώρα.

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 0-3 από contratvmundial

Πηγή: sport-fm.gr

To Top