ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα στιγμιότυπα από την ήττα του Άρη στην Πάτρα (video)

O Άρης με κόσμο στο πλευρό του κλήθηκε να παλέψει για νίκη τετράδας στην Πάτρα με τον Προμηθέα στην επανέναρξη της δράσης. Πολύ εχθρική διαιτησία από το πρώτο ημίχρονο για τον Άρη και με απίστευτη αντίδραση στην τελευταία περίοδο, αλλά ήττα με 70-57.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την ήττα του Άρη στην Πάτρα:

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα στιγμιότυπα από την ήττα του Άρη στη Ρουμανία (video)

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στη φιοργάνωση, ο Άρης γνώρισε την ήττα στη Ναπόκα από την Κλουζ με 90-74, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν το πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο (31-16) και την αδυναμία τους να περιορίσουν τη δύναμη των Ρουμάνων μέσα στη ρακέτα (26/40 δίποντα, 23 ασίστ). Στο τέταρτο δεκάλεπτο κατέβασαν τη διαφορά στους 11 (85-74) αλλά δεν είχαν ρόνο για την ανατροπή.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την ήττα των κιτρινόμαυρων στη Ρουμανία:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα στιγμιότυπα από την ήττα του Άρη στην Λαμία (video)

Με δύο δικά του λάθη και μια εμφάνιση που γενικότερα δεν έπεισε ο Άρης ηττήθηκε από τη Λαμία με 2-1 για την 25η αγωνιστική.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα από την ήττα του Άρη στην Λαμία:

Τα στιγμιότυπα από την ήττα του Άρη στη Νεάπολη (video)

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης δεν κατάφερε να σκοράρει, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και ηττήθηκε τελικά από τον Ιωνικό με 1-0 για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα:

 

Τα στιγμιότυπα από την ήττα του Άρη στην Ρόδο (video)

Ο Άρης ηττήθηκε στη Ρόδο από τον Κολοσσό με σκορ 83-72 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και οριστικά έχασε κάθε πιθανότητα να βρεθεί στα πλέι οφ, πληρώνοντας για άλλη μια φορά τα πολλά λάθη του.

Τα στιγμιότυπα από την ήττα του Άρη στην Ρόδο

To Top