Τα συμπεράσματα του MVP

Ο Άρης πέτυχε δυο μεγάλες νίκες αυτό το διήμερο όμως ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, Αλέξανδρος Βεζένκοφ κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι οι κίτρινοι θα πρέπει να κερδίσουν την Τετάρτη τον Ηλυσιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο 19χρονος φόργουορντ είπε αρχικά: “Ήταν σπουδαίες νίκες και η σημερινή και η χθεσινή παρότι ήμασταν το αουτσάιντερ. Πάμε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηλυσιακό. Εκεί είμαστε το φαβορί και πρέπει να κερδίσουμε. Όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο αλλά είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Βοήθησαν όλοι οι παίκτες για να έρθει αυτό το βραβείο και τους ευχαριστώ πολύ όπως και τη διοίκηση. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα”.

Σε ότι αφορά τον βαθμό ετοιμότητας του Άρη ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας σεζόν επεσήμανε: “Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Θα δούμε βέβαια τα λάθη μας γιατί υπήρξαν αρκετά και στα δυο παιχνίδια. Κρατάμε τη δυνατή άμυνα που παίξαμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και πάμε βήμα-βήμα να πάρουμε τις νίκες που πρέπει”.

To Top