Τα τέσσερα κρίσιμα σημεία της πρότασης από τη διοίκηση Αθανασιάδη!

Η παράταση του χρονικού περιθωρίου για την υποβολή έγγραφων προτάσεων από την Κοινωνία Μελών ανττιμετωπίστηκε πολύ θετικά από τα στελέχη της νυν διοίκησης της ΠΑΕ Άρης. Σιγουριά και ετοιμότητα εκφράζεται από τα στελέχη της, ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

«Ακόμη κι αν έπρεπε να καταθέσουμε σήμερα την πρόταση, θα είχαμε προλάβει την προθεσμία και θα είχαμε καταγράψει πλήρως όσα θέλουμε να θέλουμε να παρουσιάσουμε στον κόσμο της ομάδας» τόνιζαν στην Αλκμήνης θέλοντας να υπογραμμίσουν την ετοιμότητα στην πρόταση που θα μπορούσαν να καταθέσουν ακόμη κι αν δεν δινόταν παράταση στην προθεσμία.

Είναι γεγονός ότι στη διοίκηση των κίτρινων θεωρούσαν σχεδόν δεδομένη την παράταση στην υποβολή των προτάσεων, ενώ ομολογούσαν ότι η νέα προθεσμία εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα όλων των πλευρών.

«Ο χρόνος βοηθάει στο καλύτερο αποτέλεσμα» υπογράμμιζαν με νόημα. Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαΐου που δόθηκε η σχετική παράταση, δίνεται η ευκαιρία να ξαναμελετηθεί η πρόταση, παρότι άπαντες δηλώνουν ασφαλώς έτοιμοι και σίγουροι, ενώ υπάρχουν τα περιθώρια για τη βελτίωση της και την παρουσίαση της ενώπιον των μελών της Κοινωνίας.

Σε ότι αφορά την πρόταση τέσσερα σημεία της πρέπει να θεωρούνται τα κρίσιμα:

1. Θα προτείνει ένα ανανεωμένο διοικητικό σχήμα, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και νέα μέλη, που θα κληθούν να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στην πρόταση θα περιλαμβάνονται και άνθρωποι που θα καταφέρουν να περάσουν το μήνυμα της συσπείρωσης, η οποία είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η «επόμενη ημέρα» στην ΠΑΕ με ομαλότητα. 

2. Πλάνο… εκλογίκευσης των χρεών προς τρίτους, με πρώτο και κύριο σημείο τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Πιο… λογικά συμβόλαια, ενταγμένα στα νέα δεδομένα της εποχής.

3. Αμέση εισροή κεφαλαίου μέσω του Ισπανού τραπεζίτη Φερνάντο Πλα… 

4. Ενδεχόμενη παραχώρηση δυο-τριών παικτών που θα μπορεί να έχουν διπλό κέρδος: απαλλαγή υψηλών συμβολαίων, έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ.

To Top