ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα τετ α τετ Αναστόπουλου-Τζεμπούρ, κρατούν σε εγρήγορση τον Αλγερινό…

Καθημερινά είναι τα τετ α τετ του Νίκου Αναστόπουλου με τον Ραφίκ Τζεμπούρ στο Νέο Ρύσιο, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των “κιτρινόμαυρων”.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος.

Ο 58χρονος κόουτς του Άρη, άριστος γνώστης της νοοτροπίας των ποδοσφαιριστών και δη των έμπειρων και πρωτοκλασάτων ονομάτων, αναλύει καθημερινά στον Αλγερινό το τι περιμένει από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να τον κρατήσει «ζεστό» εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, ο 32χρονος φορ προορίζεται για βασικός στην γραμμή κρούσης των “κιτρινόμαυρων” και όπως είναι αναμενόμενο ο “αλενατόρε” θέλει να τον έχει πολύ σύντομα έτοιμο.  Απο την πλευρά του ωστόσο, ο Αλγερινός είναι ιδιαίτερα ορεξάτος στις προπονήσεις, δείχνοντας να έχει καταλάβει απόλυτα το πόσο σημαντικός θα είναι για τον φετινό Άρη.

 

To Top