ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα τετ α τετ του Μάντζιου με Τζέγκο και Ρόουζ

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος είχε σήμερα συνομιλία με τους Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ροζ, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα από την ημέρα άφιξης της κιτρινόμαυρης αποστολής στα 3-5 Πηγάδια.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια-Ειδική συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να ενημερωθεί από τους ίδιους πως αισθάνονται κι αν πιστεύουν οι ίδιοι ότι είναι έτοιμοι για να μπουν στις προπονήσεις.

Οι πληροφορίες λένε πως το πιθανότερο είναι να μην τους δούμε να προπονούνται με τους συμπαίκτες του στα 3-5 Πηγάδια. Αν και για τον Ρόουζ κρατάμε μια επιφύλαξη ότι υπάρχει η πιθανότητα να είναι σε κάποιες προπονήσεις, αλλά για τον Τζέγκο φαντάζει αδύνατο. Οπότε θα περιμένουμε πλέον στην Αυστρία να δούμε τον μέσο και τον αμυντικό του Άρη αντίστοιχα να προπονούνται κανονικά με την ομάδα.

Για τον Τζέγκο είναι αδύνατο να τον δούμε να παίζει στα φιλικά που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στην Αυστρία. Αντίθετα για τον Ρόουζ οι πιθανότητες είναι περισσότερες και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει κάποια λεπτά συμμετοχής στα τρία φιλικά που θα δώσει ο Άρης στην Αυστρία.

To Top