ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα τρία βασικά “πρέπει” για να δρομολογηθεί η “επόμενη μέρα” του ποδοσφαιρικού Άρη…

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο διάστημα, αναφορικά με το εγγύς μέλλον του ποδοσφαιρικού Άρη Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά, με τη λέξη εφησυχασμός να μην υφίσταται στο λεξιλόγιο των ιθυνόντων των “κιτρινόμαυρων”. Στον Α.Σ. αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να… επιταχύνουν, προκειμένου να δρομολογηθεί η ασφαλής μετάβαση του τμήματος από το ερασιτεχνικό στο επαγγελματικό επίπεδο και πάνω σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι σκέψεις τις τελευταίες μέρες.

Το μπαλάκι είναι ξεκάθαρα στο χέρι του ΑΣ, αλλά και του Θοδωρή Καρυπίδη σε ότι αφορά πάντα τα ζητήματα που μπορεί η πλευρά του Άρη να διευθετήσει από μόνη της. Και δεν αναφερόμαστε στη διαδικασία της εκκαθάρισης και στο “αγκάθι” του πλειστηριασμού του Νέου Ρυσίου, όπου αναμένεται παρέμβαση της ΕΕΑ και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, για να μπει στην τελική ευθεία.

Αρχικό μέλημα του Ερασιτέχνη θα πρέπει να είναι η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, το αποτέλεσμα της οποίας θα αποτελέσει προθάλαμο των επόμενων ενεργειών του Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει πού «πατάει» για την σύσταση της νέας εταιρίας.

Με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, άλλωστε, ο ΑΣ έχει να ακολουθήσει τρία συγκεκριμένα βήματα που αφορούν την «επόμενη μέρα». Να αποστείλει σχετικό αίτημα ενδιαφέροντος συμμετοχής του Αρη στο επόμενο Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, να ανακοινώσει την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης (σ.σ.: ανεξαρτήτου εκκαθάρισης κ.α.) και να αποστείλει στο ΓΕΜΗ αίτημα για νέο ΑΦΜ που θα αφορά την νέα ΠΑΕ Αρης, το οποίο αίτημα θα πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή.

 

 

To Top