ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα τρία δυνατά φιλικά με… άρωμα Τσάμπιονς λιγκ για να κολυμπήσει κατευθείαν στα βαθιά!

Ο κύβος ερρίφθη! Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τρία φιλικά υψηλής δυσκολίας, φιλικά… προσομοίωσης Ευρώπης με… άρωμα Τσάμπιονς λιγκ και ομίλων Europa League.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα στο διάστημα (29/6 – 8/7) θα βρίσκεται στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Γκρατς για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και πλέον ανακοινώθηκε το πλάνο των τριών φιλικών που θα δώσει.

Αναλυτικά, o Άρης θα αντιμετωπίσει (τις επόμενες μέρες, θα γίνουν γνωστές και οι έδρες και η ώρα έναρξης για κάθε αγώνα):

Πέμπτη 1/7 τον Ερυθρό Αστέρα, πρωταθλητή Σερβίας, που θα αγωνιστεί στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς λιγκ.

Σάββατο 3/7 την Γαλατάσαραϊ, δευτεραθλήτρια Τουρκίας, η οποία θα αγωνιστεί στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς λιγκ.

Τετάρτη 7/7 την Λοκομοτίβ Μόσχας τρίτη στην Ρωσία, με συμμετοχή απευθείας στoυς ομίλους του Europa League.

Σε αυτό που κατέληξαν, ανάμεσα στις επιλογές αντιπάλων που είχαν στα χέρια τους, οι άνθρωποι του Άρη δίνει ξεκάθαρα την αίσθηση ότι η ομάδα θα δώσει τρία φιλικά υψηλής δυσκολίας, κολυμπώντας στα… βαθιά με τεστ, ανώτερου επιπέδου Ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Με δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα είναι στην Ευρώπη, Άκης Μάντζιος θέλει οι παίκτες του να έχουν στα πόδια τους όσα περισσότερα αξιόπιστα ματς… προσομοίωσης μπορούν έως ότου αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, δηλαδή στις 22 Ιουλίου κόντρα στην Αστάνα.

Και οι αντίπαλοι του ήταν πάνω σε αυτό το πλαίσιο.

To Top