ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα τρία σενάρια για τον Άρη της “επόμενης μέρας”!

Η αγωνία κορυφώνεται στον Άρη, με φόντο την Παρασκευή, ημέρα που εκπνέει η προθεσμία για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου (1.200.000 ευρώ) και την σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Αυτή την στιγμή τρία είναι τα σενάρια της “επόμενης μέρας”:

Α. Ο Θοδωρής Καρυπίδης καλύπτει το μετοχικό κεφάλαιο, όπως έχει υποσχεθεί και γίνεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης. Η επόμενη κίνηση είναι να πάει ο Άρης στο ΓΕΜΗ για να εγγράψει τη νέα εταιρία και να πάρει αδειοδότηση. Είναι το καλύτερο σενάριο που θα δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις, χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Β. Δεν μπαίνουν τα χρήματα την Παρασκευή, είτε γιατί δεν τα έχει ο Καρυπίδης είτε γιατί θα υποστηρίξει ότι θα τα βάλει η εταιρία του στο διάστημα που ορίζει ο νόμος για τα μη μέλη. Δεδομένης της προεργασίας που έχει η κάνει η προσωρινή διοίκηση με επιτροπή κεφαλαιαγοράς και τράπεζες, υπάρχει η δυνατότητα να “τρέξουν” οι διαδικασίες και να “μαζευτούν” οι ημερομηνίες που ορίζει ο νόμος, ώστε να εκπνεύσει η προθεσμία στις 10 Ιουλίου, με νέα παράταση στην αγωνία.

Γ. Δεν καλύπτεται το μετοχικό κεφάλαιο, ούτε από τα μη μέλη. Η “καυτή πατατά” πάει στον Ερασιτέχνη, όπου μέσω νέας έκτακτης γενικής συνέλευσης, θα τροποποιήσει το μετοχικό κεφάλαιο στο μίνιμουμ που ορίζει ο νόμος (δηλαδή 300.000 ευρώ).

Θα είναι ένα νέο… θρίλερ, μια και θα αναζητηθούν οι παράγοντες που κληθούν να καλύψουν το κεφάλαιο, με την αβεβαιότητα και την αγωνία να κορυφώνεται… Είναι σίγουρα το πιο άσχημο σενάριο που θα βάλει τον Άρη σε νέες περιπέτειες…

To Top