Τα τρία σενάρια για το τελικό πλασάρισμα των Μιλγουόκι Μπακς

Η εκτός έδρας νίκη επί των Πίστονς, ανέβασε τους Μπακς στο 51-30 και λιγόστευσε τα σενάρια για την τελική τους κατάταξη στην Ανατολική Περιφέρεια. Η ομάδα του Μιλγουόκι δεν μπορεί να τερματίσει ψηλότερα από την δεύτερη και χαμηλότερα από την τρίτη θέση, έχει έναν αγώνα για να κλείσει την κανονική περίοδο και ακόμη έναν που την αφορά.

Αν το Μιλγουόκι νικήσει τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ (οι Ιππότες θα καίγονται για την νίκη, για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις θέσεις 7-10 εν όψει του playin tournament), τότε θα ανέβει στο 52-30 και θα είναι σίγουρα δεύτερο. Αν ηττηθεί και οι Σέλτικς νικήσουν τους Γκρίζλις στο Μέμφις, θα είναι τρίτο. Αν ηττηθεί και οι Σέλτικς ηττηθούν στο Μέμφις, τότε θα είναι δεύτερο. Με απλά λόγια, στο 51-31 υστερεί απέναντι στους Κέλτες.

Η δεύτερη θέση θα στείλει τους Μπακς απέναντι στην ομάδα που θα νικήσει στον αγώνα της 7ης με την 8η (Καβαλίερς, Νετς, Χοκς, Χόρνετς παλεύουν για το 7-8). Η τρίτη θέση θα στείλει τους πρωταθλητές απέναντι στην έκτη ομάδα, που θα είναι οι Σικάγο Μπουλς, τους οποίους “σκούπισαν” στην κανονική περίοδο με δύο νίκες εντός και άλλες δύο εκτός έδρας.

To Top