ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα τρία φετινά ατού του Άρη που συνεχίζει την νικηφόρα πορεία του

O μπασκετικός Άρης συνεχίζει την νικηφόρα πορεία και δεδομένων των συνθηκών (περιορισμένο μπάτζετ ) πείθει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πράγματα που δεν περίμεναν οι ειδικοί του αθλήματος πριν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Στην Νίκαια πήρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι το ροζ φύλλο του νικητή απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν ανήκει στους ανίσχυρους του πρωταθλήματος όμως διψούσε για τους δυο βαθμούς .

Τι έχει όμως ο ΑΡΗΣ που δεν είχε πέρυσι και έχανε τέτοια παιχνίδια που κρινόταν στο τέλος . Όσο και αν ψάχνεστε η εξήγηση είναι απλή .

Οι επιλογές των ξένων που δεν είναι απ αυτές που ήταν από το πάνω ράφι και ήταν ρίσκο αποδεικνύονται επιτυχημένες . Όμως καλούς ξένους είχε ο ΑΡΗΣ και πέρυσι .

Φέτος όμως έχει Έλληνες παίκτες πρωταγωνιστές που δεν είχε πέρυσι . Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν και πάλι το πρόσωπο του αγώνα . Όταν δυόμιση λεπτά πριν το τέλος οι κίτρινοι βρέθηκαν να χάνουν με εννέα πόντους εκείνος ήταν ο παίκτης που πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση .

Ο 26χρονος άσσος έδειξε ότι είναι γεννημένος πρωταγωνιστής και πέρα από το ταλέντο του στο σκοράρισμα με ψυχή ίσως και με λίγη τρέλα… τόλμησε με τα μακρινά του σουτ και δικαιώθηκε .

Το δεύτερο είναι ότι οι βασικοί ξένοι παραμένουν οι ίδιοι στην πλειοψηφία τους από την αρχή και συγχρόνως έρχονται και άλλοι όπως ο Μήτρου Λόνγκ (ρεκόρ καριέρας με οκτώ ασίστ) που βοηθούν σημαντικά .Το τρίτο είναι η παρουσία στο τιμ του Γιώργου Σιγάλα που μαζί με τον Χρήστο Ταπούτο κρατούν υψηλά στον τομέα ψυχολογία τους παίκτες και βοηθούν σαυτό τον Γιάννη Καστρίτη.

Ακόμη διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν την βοήθεια του κόσμου της ομάδας που φέτος είναι ποιο κοντά και έχει σημαντική προσφορά στα εντός έδρας παιχνίδια .

Υπάρχει όμως και συνέχεια .Τίποτε δεν κρίθηκε ακόμη .Ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται η ομάδα να προσπαθεί συνεχώς . Το ξέρει καλά ο Καστρίτης και προσπαθεί να κρατάει τους παίκτες του προσγειωμένους.

Πάντως ο Χρήστος Ταπούτος έδωσε με ανάρτηση του στο INSTAGRAM το ραντεβού με τον κόσμο του Άρη στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό στο Nick Galis Hall : “ Υπέροχα παιδιά , υπέροχη οικογένεια … Το επόμενο πάρτι στις 28/12”.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top