ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα με 1-0 στην ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής και παρότι έχουν παιχτεί μόλις τέσσερις αγωνιστικές, βρίσκεται ήδη αρκετά πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας (-5).

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές καλές στιγμές. Τα Τρίκαλα είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεζαν τον αντίπαλό τους αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς τα καρέ του Δαύκου. Μία φορά μόλις το κατάφεραν αυτό αλλά το πλασέ του Γιαννιτσάνη στο 27ο λεπτό με εξουδετερωμένο τον πορτιέρε του ΟΦΗ, έδιωξε ο Νάστος προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό σκόραραν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Μετά από σέντρα, ο Μπαϊκαρά έδωσε με το κεφάλι στον Γιαννιτσάνη και ο τελευταίος με τον ίδιο τρόπο νίκησε τον Δαύκο και έγραψε το 1-0.

Ο ΟΦΗ ήταν αναγκασμένος να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Έφτασε μια ανάσα από το να το πετύχει στο 90′ αλλά ο Σιδεράκης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βουό, κρατώντας τη νίκη για τα Τρίκαλα.

To Top