ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα υπέρ του… πολυθεσίτη Χατζισαφί

Ο Εχσάν Χατζισαφί είναι μια από τις περιπτώσεις παικτών που είναι ψηλά στην λίστα του Άρη, όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο Χατζισαφί (γεννημένος στις 25 Φεβρουαρίου 1990) είναι Ιρανός και διεθνής με την Εθνική Ιράν, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός στο Ιρανικό Πρωτάθλημα για την Τράκτορ Σάσι. είναι γνωστός ως ένας πολυσύνθετος παίχτης που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις της άμυνας και του κέντρου…

Αυτές του οι αρετές είναι που του δίνουν ένα σαφές πλεονέκτημα, με τους ανθρώπους του Άρη να σκέφτονται ότι ο Χατζισαφί μπορεί να έρθει ως βασική επιλογή για τον άξονα και παράλληλα να αποτελεί εναλλακτική για το αριστερό άκρο της άμυνας, πίσω από τον βασικό που θα αποκτηθεί. Ένα σκεπτικό που σημαίνει ότι η ομάδα… γλιτώνει την προσθήκη ενός δεύτερου παίκτη για την συγκεκριμένη θέση.

Στα θετικά για την περίπτωση του Ιρανού είναι ότι έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα (Πανιώνιος 14 συμμετοχές- 1 γκολ, Ολυμπιακός 6 συμμετοχές-1 γκολ) ενώ οι απαιτήσεις του είναι περίπου 200.000 ευρώ με τον ίδιο να εκδηλώνει την πρόθεση να επιστρέψει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

To Top